Leidinggeven en coördineren als Uitvoerder bij een jong en groeiend bedrijf

  • Ermelo
  • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €3500,- en €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de Bouw CAO en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Een leidinggevende functie met volop vrijheid en afwisseling
  • We organiseren eigen activiteiten zoals een marathon, curlingtoernooi of jeu de boules wedstrijd!

Ons verlanglijstje

  • Vergelijkbare werkervaring zien we graag terug op jouw CV
  • Een rijbewijs, twee rechterhanden en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent in staat om leiding te geven, snel te schakelen en contacten met klanten te onderhouden

Een solide en allround aannemersbedrijf, dat zijn wij: Van Panhuis Bouw. In de wijde omgeving van Ermelo weten zakelijke en particuliere klanten ons te vinden voor de bouw van woningen, bedrijfspanden en -hallen, agrarische bouwwerken, aanbouwen en verbouwingen. Wij staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit, betrouwbaarheid en optimale inzet. Ieder bouwwerk, groot of klein, werken onze ervaren collega’s tot in de puntjes af.

Snelgroeiend, korte lijnen en een laagdrempelige werksfeer; zo beschrijven onze collega’s Van Panhuis Bouw. We zijn een jong en divers bedrijf, waar ruimte is om te leren. Omdat we werken vanuit wederzijds vertrouwen, krijgen onze collega’s veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Op vrijdag zorgen we met elkaar voor een lekkere lunch en een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar. En het harde werken wordt beloond met leuke uitjes zoals: quad rijden, BBQ’en, bedrijfsfeest (met aanhang) of een leveranciersbezoek.

 

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

6.30
Een nieuwe dag staat op het punt van beginnen! Je rijdt met de auto naar de zaak en begint met een bak koffie. Vervolgens help je de jongens van de bouw op weg met de nieuwe klussen. Wanneer zij onderweg zijn, verplaats jij je naar je bureau!
7.15
Terwijl je de mailbox doorneemt en materiaal voor het project in Putten bestelt, word je gebeld door een collega met een vraag over de maatvoering van een kapconstructie. Je pakt de tekening erbij en schakelt met de architect om de maten te achterhalen.
10.00
Je stapt de auto in naar een villa in Kortenhoef. Daar neem je de bouw door, controleer je de maatvoering en bewapening en bel je met de gemeente over de geplande keuring. Daarna check je de materialen en geef je de bestellingen door aan de werkvoorbereider.
12.30
Lunch! In de keet lunch je mee met de jongens van de bouw. Er staan tosti’s op het menu!
13.00
Met de tosti achter de kiezen en een koffie in het vuistje, vertrek je naar een klein project in Stroe. Je checkt bij de bouwvakkers of alles volgens planning verloopt en of er nog materialen besteld moeten worden.
14.30
Vervolgens meet je samen met de timmerman nieuwe kozijnen in. Je maakt een schets met de juiste maten, stuurt de schets naar de timmerfabriek en plaatst de bestelling. Tot slot bespreek je met de klant de voortgang en de indeling van de nieuwe badkamer.
16.00
De dag zit erop! Samen met de jongens van de bouw, rijd je terug naar de zaak. Daar zit iedereen al klaar aan de bar om met een biertje het weekend in te luiden.

Tijd voor een bakkie

Een helikopterview houden over verschillende kleine en grote bouwprojecten, leidinggeven aan enthousiaste collega’s en klanten op de hoogte houden over het verloop van hun droomproject. Dat is de baan als uitvoerder bij Van Panhuis Bouw. Voor deze functie zoeken we een ervaren uitvoerder die graag de handen uit de mouwen steekt en deel wil uitmaken van een jong en snelgroeiend bedrijf! Ben jij die persoon? Laat het ons weten via WhatsApp, het formulier of een belletje.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Stief van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Stief een WhatsApp op 06 54 65 52 66 of mail naar stief@vanpanhuisbouw.nl.