Diverse projecten begeleiden als Werkvoorbereider

  • Ermelo
  • 40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €3500,- en €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de Bouw CAO en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Een brede functie waarin jij van A tot Z verantwoordelijk bent voor en betrokken bent bij diverse projecten
  • We organiseren eigen activiteiten zoals een marathon, curlingtoernooi of jeu de boules wedstrijd!

Ons verlanglijstje

  • We worden blij van een kandidaat met vergelijkbare werkervaring
  • Affiniteit met computers en in bezit van een rijbewijs
  • Jouw sterke eigenschappen zijn: klantcontact, snel schakelen en technisch inzicht!

Een solide en allround aannemersbedrijf, dat zijn wij: Van Panhuis Bouw. In de wijde omgeving van Ermelo weten zakelijke en particuliere klanten ons te vinden voor de bouw van woningen, bedrijfspanden en -hallen, agrarische bouwwerken, aanbouwen en verbouwingen. Wij staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit, betrouwbaarheid en optimale inzet. Ieder bouwwerk, groot of klein, werken onze ervaren collega’s tot in de puntjes af.

Snelgroeiend, korte lijnen en een laagdrempelige werksfeer; zo beschrijven onze collega’s Van Panhuis Bouw. We zijn een jong en divers bedrijf, waar ruimte is om te leren. Omdat we werken vanuit wederzijds vertrouwen, krijgen onze collega’s veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Op vrijdag zorgen we met elkaar voor een lekkere lunch en een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar. En het harde werken wordt beloond met leuke uitjes zoals: quad rijden, BBQ’en, bedrijfsfeest (met aanhang) of een leveranciersbezoek.

 

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

7.00
Je begint de dag met een bak koffie, start je computer op en checkt je mail. De uitvoerder van één van jouw projecten heeft een mail met taken gestuurd, welke jij vandaag gaat oppakken. Je start met de taken waaronder het bestellen van materiaal.
9.30
Bij de koffieautomaat maak je een praatje met je collega, ondertussen gaat de telefoon. Er belt een klant over zijn kapotte voordeur. Jij maakt direct een nieuwe prijsopgave en stuurt deze door naar de klant.
10.15
Na het versturen van de prijsopgave, check je de planning van een project in Leusden. Het betreft de bouw van een villa. De uitvoerder heeft gevraagd een bouwkraan te huren, dus neem jij contact op met de vaste leverancier. Ze leveren morgen, fijn die korte lijntjes!
11.00
Vervolgens ga je met een groot project in Hilversum aan de slag. Het zijn zeven woningen waarvoor jij de voorbereidingen treft. Je brengt in kaart hoeveel stenen, dakpannen en -platen nodig zijn. Van fundering tot dak, jij zorgt ervoor dat alles goed op papier wordt gezet.
12.30
Pauze! Met de collega’s van kantoor wandelen jullie een stukje en bij terugkeer staat de vette hap al op tafel. Gezellig die vrijdagmiddag!
13.00
Samen met de uitvoerder stap je in de auto naar de villa in Leusden. Daar aangekomen bespreken jullie met de opdrachtgever de wensen en mogelijke kosten en geef je advies. Daarna check je bij de bouwvakkers of alles goed verloopt.
16.00
Tijd om terug te gaan naar de zaak! Daar aangekomen verzameld iedereen, collega's van kantoor en van de bouw, zich in de bar beneden voor een biertje. Samen luiden jullie het weekend in!

Tijd voor een bakkie

Een kort, lang, zakelijk, particulier, groot of klein project; elk project die jij beheert pak je met beide handen aan. Van begin tot eind ben je betrokken bij het project. Het voelt bijna als jouw eigen bedrijfje. Jij zet alles op alles om elk project naar wens van de opdrachtgever op te leveren. Houd afwisseling in een functie jou scherp? Haal je plezier uit klantcontact? En ben je technisch onderlegt? Stuur een WhatsAppje of bel ons. Want dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Hopelijk spreken we je snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Stief van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Stief een WhatsApp op 06 54 65 52 66 of mail naar stief@vanpanhuisbouw.nl.